Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

5+1 látnivaló Kelet-Izlandon

Izlandi utam bejegyzés sorozatának harmadik része, melyben a sziget különböző részeiről egy-egy vízesést, tengerpartot, valamilyen állatot, egy erdőt (vagy facsoportot), egy járművet és plusz egy érdekességet szedtem össze.

0 Tovább

5+1 látnivaló Dél Izlandon 2. rész

Izlandi utam bejegyzés sorozatának második része, melyben a sziget különböző részeiről egy-egy vízesést, tengerpartot, valamilyen állatot, egy erdőt (vagy facsoportot), egy járművet és plusz egy érdekességet szedtem össze.

0 Tovább

Börzsönyi kirándulások

Kemence nem csak egy sütőipari eszköz, és Nagyoroszi nem csak egy jól megtermett oroszországi lakos, hanem két börzsönyi település. És mindkettőről indul egy-egy érdekes túraútvonal.

0 Tovább

Mit ne csinálj repüléskor?

Először is, ne aggódj (bármi miatt is akarnál aggódnál). Dőlj hátra az ülésedben és csináld azt, amit egy ismerősöm tett, mikor végre elrepült Amerikába: élvezd, fülig érő szájjal. Élvezd, a kilátást, hogy alhatsz, vagy azt az élményt, ahogy a több mint 40000 kilogramm (plusz utasok, üzemanyag miegymás) hipp-hopp a levegőbe emelkedik. Azért annak, aki nem hetente repül, ez egy izgalmas és különleges dolog, szóval élvezd!

0 Tovább

5+1 látnivaló Dél-Izlandon 1. rész

Izlandi utamon sok különlegességet láttam, de voltak visszatérő motívumok. Sok szép természeti látványosság, vízesés vízesés hátán és utazók a legkülönfélébb járművekkel. Most egy bejegyzés sorozatban a sziget különböző részeiről egy-egy vízesést, tengerpartot, valamilyen állatot, egy erdőt (vagy facsoportot), egy járművet és plusz egy érdekességet szedtem össze.

1 Tovább

hashtagutazas

blogavatar

Utazásaim, túrák és helyek, ahova szívesen utaznék. Nyomokban földrajzot tartalmazhat.

Rövidhírek, tweetek

Feedek

Ajánló

Kalandozások erre-arra: utazás mindenfelé a világban, pl. Kínába